El canvi climàtic!

En els darrers anys, les paraules “el canvi climàtic ja és aquí” són de les paraules que més hem sentit, però què és realment el canvi climàtic? Quins efectes té? Que podem fer?

El canvi climàtic és el mot que utilitzem per designar qualsevol variació en l’augment de les temperatures globals de la Terra.  Aquest augment està causat per l’excés de gasos contaminants produïts per: aerosols, la crema de combustibles, fertilitzants, aparells d’aire  condicionat...  

El primer que podem fer es conscienciar-nos que les energies no renovables són molt perjudicials per al medi ambient i acostumar-nos a utilitzar energies renovables com l’energia eòlica, solar, mareomotriu, etc.


També és molt important la plantació d’arbres, o si més no, conservar els que ja tenim que ens mantenen la baixa temperatura ambiental, ens donen ombra i sobretot transformen el diòxid de carboni en oxigen, tot i que a nivell casolà podem fer com els nostres alumnes de P-5 i plantar un petit hort a casa, més endavant us donarem tota la informació sobre el nou hort de l’escola!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada