DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

Com cada any, avui, 5 de juny, celebrem a l’escola el Dia Mundial del Medi Ambient; el qual proposa: “Set milions de somnis. Un sol planeta. Consumeix amb moderació”. Quin és el teu somni i, alhora, el teu compromís?

La campanya de les Nacions Unides per al Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) se centra aquest any en la necessitat de fer una gestió responsable dels recursos naturals del planeta i trencar amb la tendència actual de consumir més recursos dels que el planeta pot proporcionar de forma sostenible. Es calcula que per al 2050, si continuen les actuals pautes de consum, caldria tres planetes per mantenir els nostres actuals formes de vida i consum. 
A més, pretén ser un toc d’alerta per als ciutadans perquè prenguin consciència i agafin, alhora, un compromís en la preservació del medi ambient per convertir-se en agents de canvi. Com també remarcar que caldrà aprendre a consumir però també a produir amb moderació, viure de forma sostenible ens haurà de portar a fer més amb menys.





Podeu seguir el Dia Mundial del Medi Ambient per twitter amb el hahstag #DMMA2015 i #WED2015 i també #7BillionDreams; animeu-vos! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada